RECENZE: Lehké a neuvěřitelně pohodlné dámské kalhoty PANT WONDER MAGIC LIGHT

Přečtěte si, jak je Zuzka @ssussje spokojená s letní variantou našich ikonických kalhot PANT WONDER MAGIC LIGHT s nezaměnitelným džínovým potiskem.

Někdy není vůbec jednoduché volit mezi komfortem, funkčností materiálu, padnoucím střihem a zároveň se taky rozhodovat nad využitím, zda zrovna tenhle kousek oblečení vynosíte pouze na turistiku, volnočasové aktivity nebo jen do práce. Kdo by to neznal, že?

Já poslední dobou volím u oblečení větší multifunkčnost, možná z nějaké udržitelnosti, možná i z vlastní pohodlnosti. Proto jsem v Crazy šatníku sáhla po kalhotách Pant Wonder Magic Light a už teď vím, že jsem rozhodně neudělala chybu. U těchto kalhot jsem totiž věděla, že odpadne ta těžká volba a rozhodování.

Tyto kalhoty, které skvěle padnou, jsou vyrobené z technické tkaniny Revolutional přímo z Itálie. Mají jedinečný styl džínového potisku a tak si ani nikdo nevšimne, že to nejsou kalhoty z klasické džínoviny. Není tedy vůbec problém si je vzít do města s koženou bundou nebo do práce a doladit je s botami na podpatku a ležérní košilí. A vůbec nikdo nepozná, že jste je třeba o víkendu měly na sobě při výšlapu do hor. Ano, opravdu jsou to kalhoty na turistiku. Kombinace mikropolyesteru a elastanu zajišťuje mechanickou odolnost a pružnost, takže v klidu můžete skočit přes potok, škrábat se do kopce, v pohybu vás prostě omezovat nebudou.

A myslím si, že stejně jako já, téměř žádná žena nemá ráda otlačené břicho nebo boky od gumy z kalhot. Taky nemáme rády, když si sedneme a táhne nám na bedra. U těchto kalhot s klidem můžu říct, že se vám to nikdy nestane a to proto, že mají zvýšený elastický pas (pozn.: zvýšený elastický pas je aktuálně u tohoto modelu od sezóny jaro/léro 2024) a zajišťují tak ochranu v bederní oblasti se skvělý komfortem – ano, klidně si ten borůvkový knedlík dejte :D

Kalhoty také využívám na cestování třeba autobusem nebo letadlem. A když si v nějaké destinaci nejsem úplně jistá počasím, přibalím si je do batůžku nebo kufru, protože jsou tak lehké a skladné, že o nich ani nevím. Kdysi jsem byla blázen jen do klasických legín a nebo džín, teď už jsem ''crazy''jen do kalhot Wonder Magic Light!